Játszani tanítanám. Hogyan fusson sokat?
Az én kutyám is immunis minden játékra. Mi túrázunk. Nagyokat.
Azt próbáltad hogy gurigatod a labdát?
Mikor a kutyánk menhelyről hozzánk került, nem ismerte a labdát, sokáig nem is érdekelte, meg nem is értette mire való, aztán rákapott az ízére :D Mondjuk nála az is plusz gond volt, hogy a repülő tárgyakat nem tudta elkapni valamiért. De már arra is rájött hogyan kell (A kutyaházba pl. még mai napig nem volt soha pedig 3 éve nálunk van. Azt se érti :D)
Amúgy az sem mindegy, hogyan dobod neki a labdát. Ismerősöm egyszer segítségemet kérte, mert meg volt győződve arról, hogy a kutyáját nem érdekli a labda. Aztán miután elkezdtem "labdázni" a kutyával kiderült, hogy a simán eldobott labda az nem érdekli. Ha pattogtatva van eldobva akkor meg megy utána, mint a huzat.
Szerintem egyelőre ne add fel. Szerintem fog ő majd még fejlődni :) Próbáld meg esetleg a sípolós játékokat. Ha dobod és pattog a játék, akkor ugye hangot ad ki. Hátha az érdekelni fogja. Vagy tényleg úgy dobd a labdát, mintha a fűben szaladna valami. Végülis a terrierek vadászkutyák, csak felébred benne valamiféle vadászösztön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!