Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki bejön, és nincs...

Ha valaki bejön, és nincs kiírva, hogy kutya van, akkpor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Mert olyan kerítésem van, amin simán átlehet látni(léc). És a kutyáim mindig ott vannak a kapunál elől, meg ott van a kutyaház is. Ha valaki bemászik, és a kutya megharapja, és nincs kiírva, hogy kutyával örzött terület metbüntetnek?
2010. márc. 14. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

17 40-esnek:

Az emberi hülyeség határtalan...Bemegy csak úgy,a kutya megkapja és még neki áll feljebb? Megáll az ész!

Kérdezőnek: Mindenképpen tegyél ki táblát.

2010. márc. 14. 21:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Különben hol kaphatok olyan táblát?
2010. márc. 14. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:

17:40 vagyok, a pontos részeltekre már nem emlékszem, több mint 1 éve volt, de valami olyasmit magyarázott hogy a kutya pár hete kezdett megbolondulni és beszámíthatatlan és már másnak is neki esett... Na de akkor meg minek ment be ha állítása szerint már hetek óta megvadult?

Áááá nagy az isten állatkertje, és a sok idióta aki "állatbarátnak" nevezi magát aztán meg fogalmuk sincs az állatokról de természetesen mindig az állat a vad, altatni való. Pár hónapja a szembe szomszédom kutyáját akarták lelövetni mert egy kisgyerek az anyja biztatására benyúlt megsimizni azt a "cuki, farok csóválós kiskutyát" aki persze megharapta, mért nem tudják megérteni az emberek hogy akármilyen cuki,aranyos egy kutya, védi a területét, ez ösztön, főleg ha nincs ott a gazda, és milyen dolog már az emberi ostobaság miatt a kutyát hibáztatni?

2010. márc. 14. 22:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyan táblát az állatkereskedésekbe szoktak árulni
2010. márc. 14. 22:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha egy sima fémlapra bevéseted a szöveget, az is megfelel, azt meg egy ügyes lakatos vagy bárki megcsinálja neked, nem kell készen venned.
2010. márc. 15. 10:22
 16/19 Akiteki ***** válasza:

Mindegy, hogy ki van-e írva vagy sem, aki bemászik, úgyis azt fogja hazudni, hogy a kutya kirontott és az utcán kapta el. Más kérdés, hogy hinni fognak-e neki.

Eszembe jutott egy történet:

3 éve lehetett, hogy épp a vacsorát osztottam a kutyáknak a teraszon, mikor bekiabál egy gyerek:

- Néni! Tetszik adni egy almát? (roskadozott a fánk teteje, ahol a kutyák nem érték el)

- Ne haragudj, de most épp etetem a kutyákat, nem fogok felmászni a fára.

- Jó, akkor bemászom a kerítésen, ahogy szoktam.

Basszus! 8 kutyám volt a kertben, a gyerekek meg bejártak almát lopni. :)))

Felszereltem villanypásztort, azóta enyém az alma. :)) Illetve a kutyáké, mert ők hamarabb leszedik.

2010. márc. 15. 21:41
 17/19 anonim ***** válasza:

"Akkor miaz, hogy engem büntetnek meg? "

A magyar nép hallgatólagos beleegyezésével erősítette meg a döntést hozó kormányát abban, hogy otthona és javai a bűnözők rendelkezésére állhassanak és még a védekezés is büntethető legyen.

2010. márc. 16. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Tegyél ki táblát, ha saroktelked van, akkor mindkét oldalra. ha valaki bemászik, és a kutya megharapja NEM büntetnek meg, csak lehetőleg ne marcangolja szét. nem kötelezhetnek arra sem, hogy a saját portádon, elzárva tartsd a kutyáid. De a Tábla nagyon fontos. Ha nagyon alapos akarsz lenni, olyat vegyél, amin kép is van, az anlfabéta betörők kedvéért.
2010. márc. 17. 10:02
 19/19 anonim ***** válasza:
jav: analfabéta
2010. márc. 17. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!