Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Göcsej kutya klub vagy Zalai...

Göcsej kutya klub vagy Zalai kutya suli?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a kettő suli oktatása között? Szívesen venném ha megosztanatok tapasztalataitokat.

2015. szept. 23. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
a göcsej kutyaklub egy normális kutyaiskola, foglalkozik sportkutya képzéssel is, mig a zalai az tüköriskola.
2015. szept. 24. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok helyi, de a honlap alapján sok mindent megértettem.

A göcsej kutyaiskola konkrétan egy átlagos kutyasuli, ha van egy kölyökkutyát, illetve kevésbé problémás felnőtt kutyád (tehát max neveletlen), akkor tökéletes választás lehet.

A másik suliban viszont kifejezetten foglalkoznak agresszív, és félős egyedekkel is, mármint felnőtt kutyákkal, sőt van olyan, hogy egy iskolában mondják el a gyerekeknek a helyes viselkedést, hogy elkerüljék a gyerekek a támadásokat.

A göcsej klubban, az engedelmes (náluk a kezdő/haladó/profi szint bronz,ezüst,arany címszó alatt található) kiképzésen kívül van agility és őrző védő.

A másik iskolában, a zalaiban az engedelmeseken kívül van agility, őrző-védő, személykeresés, bemutatócsoport, belvárosi szituációs, frisbee, trieball, és kutyás túrák.

Gondold át, hogy milyen a kutyád, és mit vársz el a sulitól.

2015. szept. 24. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
a zalai kutyaiskolával van tapasztalat. a 13 hetes kisdobermannt kannával üldöztek, mert megvédte magát egy erőszakos labradorral szemben.
2015. szept. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!