Adhatok a kutyámnak Dreamies cica jutalomfalatot?
Neha veszek a cicaimnak, mert imadjak, egyik alkalommal a kutyanak is adtam belole. Csak egy pici kellett, nem trening celzattal, ugyhogy arra jo volt. Nem lesz baja tole a kutyaknak, igazabol az ilyen occso hangzatos kutya és cica jutikban ugyanaz van, rengeteg gabona, izfokozo, szinezek, meg 4% husnak csufolt valami. Az viszont igaz, hogy nagyon apro kis parnacskak. En rendszeresen nem adnam, szerintem te se tedd, ritkan megteszi.
Ertelmesebb es tanulashoz konnyebben alkalmazhato jutifalatnak ott van a parizer, a virsli es a sajt, de meg ezeknel is jobbak a valodi husbol, adalekanyagtol mentesen keszultek. Fozhetsz szivet, majat, ha szimpatizalsz a nyersetetessel, akar a nyers belsoseget szarithatod sutoben vagy levegon. Garantaltan sikere lesz :)
Inkább szárított húst,májat vagy sajtot ezeket add jutalmul.
Én semmilyen macska kaját nem adnék jutalmul sem!
Havanese és B.Frise gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!