Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan zajlik a féregtelenités?

Hogyan zajlik a féregtelenités?

Figyelt kérdés

Tegnap hoztam egy 6 hetes németjuhászt tenyésztőtől, azt mondta tegnapelött adott neki 1FÉL féregtelenitöt, és odaadta a másik felet, hogy adjam be neki tegnap. Megis volt. ma reggel voltak a székletébe élősködők. Mikor fog elmúlni?

vagy kell még neki adnom?

Köszönöm.

2010. márc. 14. 07:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az is elég szomorú, hogy a "tenyésztő", vagyis a szaporító a féreghajtással sincs tisztában...

Féreghajtó 1 nap, majd következő nap is??? O_o

Féreghajtás 2 hetes kortól 2 hetente 12 hetes korig. Utána 3 havonta. Ha a kutya kakijában féreg van, 2 hét múlva meg kell ismételni.

A kölyök oltási program pedig 5 oltásból áll (parvo, kombi, parvo, kombi, veszettségi; esetleg 1 parvo, 3 kombi, veszettségi), nem kettőből... O_o

2010. márc. 14. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezért: "De.de tenyésztötöl van, 1 oltása már van.. és kell még 1,amit mondtak.. annyi hogy nem törzskönyvezett, de a szülei azok. " Vagy neked mindenki tenyésztő, aki annak mondja magát és szaporít? Jaaaaa, boccccs.
2010. márc. 14. 16:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, nekem mindenki tenyésztő volt eddig :D

De bocsi, most vettem először kutyit, és még nem vagyok valami tapasztalt.

17/L , csak hogy tudd :D

Köszönöm mindenkinek. Akkor irány az állatorvos tanácsadásra.:)

2010. márc. 15. 14:44
 14/16 Akiteki ***** válasza:
Látod, ennyire egyszerű: ha tenyésztőtől vetted volna, most nem itt kérdeznél, mert mindenről felvilágosított volna. Reméljük, azért okos és egészséges kiskutyát kaptál, akivel sok boldog évet fogsz együtt tölteni. És legközelebb nem támogatod az ilyen szaporítókat.
2010. márc. 15. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Lényeg, hogy felismerd, felismerted és máskor, ha majd legközelebb kutyát veszel, alaposan tájékozódj előtte. Kívánom, hogy ne legyen semmi problémátok, sem az egészségével, sem az idegrendszerével és boldogok legyetek. :) És sipirc az orvost faggatni-nyaggatni, kérdezz meg tőle mindent, amit csak lehet és még annál is többet! :)
2010. márc. 15. 23:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:)

Igen, a héten meglátogatjuk csöppségemmel.:)

Itt jó helye van, az biztos és mindent megkap és megfog kapni. :)

2010. márc. 16. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!