Tudtok kicsi jutalomfalatokat?
Figyelt kérdés
Fontos hogy picik legyenek, hogy naponta akár 10 db-ot is tudjak adni a kutyámnak. Köszönöm előre is a válaszokat!2015. szept. 21. 20:07
1/7 anonim válasza:
Virsli, parizer, sajt, alma, hús apróra vágva. Sőt, bármi apróra vágva, amit a kutyád szeret.
2/7 anonim válasza:
Akár tíz darab, ez cuki :) Mire akarod használni azt a tíz darab falatot? Nasinak sok (és amúgy felesleges is), tanításhoz kevés, nem értem.
3/7 anonim válasza:
Sajt, virsli, Frolic... felezd el, vágd apróra.
4/7 A kérdező kommentje:
Tanításra szeretném :) Boltira gondoltam, mert minden jutalomfalat dobozára rá van írva hogy naponta max. ötöt lehet adni neki, azzal meg nem sokat tudok kezdeni
2015. szept. 28. 20:09
5/7 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a boltihoz? Nem nagy fáradság felkockázni a virslit. Egy-egy tanulás alkalmával akár 50-80 darab jutalomfalat is elfogyhat. Persze függ attól, hogy milyen hosszan és mennyire bonyolultak a feladatok. Ezt csak azért írtam meg, hogy nagyságrendileg be tud lőni, hogy mennyire vicces a 10 darab.
Az első nagyon jókat írt. Ha a barf, nyers etetés felé kacsingatsz akkor meg szárított vagy nyers (fontos tudj kezet mosni utána) szív, tüdő, csirkemell, bőr stb. falatkákat is adhatsz. Nálam a kutyus 5-6 trükköt megcsinál/tanul úgy, hogy egy-egy jó feladatért belenyalhat egy kicsit a már "üres" tejfölös, natúr joghurtos, kefires dobozba, miután "kifogyott".
6/7 anonim válasza:
pl. sajt, virsli, hús , ezeket apróra összedarabold és adhatsz neki nyugodtan. én sajtot vagy épp virslit szoktam adni jutalomnak, de van amikor kutyakekszet :)
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm:)
2015. okt. 3. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!