Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez gáz? (Lent)

Szerintetek ez gáz? (Lent)

Figyelt kérdés
Ha egy fiúnak kicsi fajta kutya tetszik mint például westie
2010. márc. 13. 21:32
 1/8 anonim válasza:
100%
sztem nem..miért lenne az??
2010. márc. 13. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Nem a méret számít, hanem hogy mennyit foglalkozol vele, a kicsit is ugyanúgy megtaníthatod mindenre, hű társad lesz.
2010. márc. 13. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, mindenkinek más az ízlése ezen a téren is
2010. márc. 13. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kutyatartás nem divat kérdése. Olyan kutyát válassz, amelyiknek tudsz elég mozgást biztosítani, amelyikre van pénzed, hogy megvedd, etesd, orvoshoz vidd ha kell, esetleg vegyél neki ruhát ha kisebb, de azt varrhatsz is (egészség ügyi okokból mondom, nem azért mert poén szegényre mindenféle göncöt rácibálni. Minden kutya kutya, tehát ugyan annyit kell foglalkozni mindegyikkel, max a séták ideje és aktivitása kisebb a kis termetű fajtáknál. Nem villogni veszed, hanem mert egy társat akarsz. Ha nem így látod, gáz. Amúgy a westie nem is kicsi. Az már középtermet. Főleg, hogy terrier, nem egy zsebkutya arra mérget vehetsz.
2010. márc. 13. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nekem régóta tetszik a westie és nekem nem divatra kell hanem rendesen meg akarnám tanítani meg mindent.... csak hát akkor meg sokan cikiznek hogy nekem milyen kutyaám van :(
2010. márc. 14. 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele... ne érdekeljen, hogy beszólnak miatta. Te ezt szereted, neked ez tetszik ez van.

Én pl mindig "szeretek" olyan pasikat látni, akiknek kisebb kutyájuk van. Ők azt a kutyust szeretik, és nem azért vesznek egy nagy rotit, hogy villogjanak vele, közben meg a csivavát szereti... csak ugye cikinek tartja...

Én lány létemre pont az ellenkezője vagyok, én az izmos, nagy, erős kutyákat szeretem (amstaff, pit, boxer, dobermann, rottweiler, bullterrier, stb.)

Különben is egy valós német tanulmány szerint a kutya mérete férfiaknál fordítottan arányos a pénisze méretével..;)

2010. márc. 14. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz:D

A westi amúgy is egy igazi kis terrier, nem értem miért gondolod, hogy egy fiúkhoz nem illik?

Nem kell amstaffot venni csak mert a haverok szerint az a "kemény, jó kutya" - a legtöbben akik így választanak azt sem tudják hogyan kell kutyát tartani. Te csak válaszd azt aki neked szimpatikus, aki hozzád passzol... ennyi.

(Amúgy meg megsúgom, ha látok egy pasit egy kisebb kutyával nem az jut eszembe, hogy "hűűű hát ez biztos b...i" hanem, hogy lehet pont egy gondoskodó, szeretetteljes, kedves emberrel van dolgom - és tudod a legtöbb nő a leendő párjában ezeket a tulajdonságokat keresi;)

2010. márc. 14. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem gáz.

Miért én lány vagyok és nem tehetek róla hogy nekem a cane corso meg a német dog a kedvencem.

és kit zavar. nem érdekelnek.

mondjanak amit akarnak.

egy corsot meg egy westiet tartok.

amikor eggyut sétáltatom oket nevetnek.... hát nevessenek csak.. engem nem zavar... de akkor amikor jon az egyik osztálytársam elckéért nem mer bejonni. na akkor kell nevetnie

2010. márc. 14. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!