Felsorolnátok nekem a legrosszabb minőségű tápokat?
Ma annyi táp van forgalomban itthon, hogy szinte lehetetlenség, amit kérsz.
Mindenesetre 5 ezer forintért kétséges, hogy valóban hústartalmú és nem szója, meg gabonafehérjével készült egy táp.
Igen, erről én is tudok.. Se sajnos túl sokan nem.
Konkrét márkák érdekelnének.
Mindig meg kell nézni a tartalmát. Lehetőleg olyat kell választani, ahol nagyon magas a hústartalom, persze nem feldolgozott hús, hanem friss hús. Orijen, Acana, Taste of Wild ezek szuperprémiumok, de jók még (a hirtelen eszembe jutottakat írom): Eukanuba, AZP, N&D, Cibau...ezeknek magas a hústartalma, és lehet választani, hogy ki mennyire tudja megengedni magának a minőségi tápokat.
Amúgy, ha már a kérdésre is kell, válaszoljak, én ezeket mondanám: Tesco, Budget/Spar, Auchan, Morzsi, Darling, Chappi, Friskies, Pedigree,Darling..
Remélem segítettem.
A jókat ismerem. Pont azért érdekeltek a rosszak. :)
Szeretnék egy listát készíteni a legrosszabbakról, mert a legjobbakat már 200000x felsorolták, ezért direkt a rosszakra kérdeztem rá
Pont, hogy nem a friss hús arányát kell nézni, mert abból még lejön a 75% víz... ha a szárított hús aránya magas, az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!