Milyen hangyairtókat, praktikákat ismertek, ami nem veszélyes a kutyámra?
Sajnos a chemotox és társai kiesnek, sütőpor nem jött be.
Köszönöm a válaszaitokat. 😊
BIOKILL Classic. Melegvérűekre ártalmatlan, azonnal is hat, és tartósan is. Beltérben és kültéren is használom.
Egyébként is ártalmatlan lenne a kutyára, macskára, de én injekciós tűvel, egy 2 milliliteres fecskendővel juttatom a lyukakba, repedésekbe, így kívül semmi sincs. (Elég könnyű kideríteni, hogy honnan jönnek, hova mennek. Ha sok van és nagyobb területen, akkor lapátra söpröm őket, és áttekinthetővé válik a terület. Egy-egy befelé igyekvő, egy-egy előbújó, elárulja a helyüket.)
Ráadásul, így, nagyon gazdaságos.
De sokkal bátrabban is használható, a [link] oldalon a „linkek” első videója mutatja.
Gazda-, mezőgazdasági-, agro-, kertész boltokban kapható.
Ezt a Biokill dolgot megjegyzem (:
Macskatál mellé van felragasztva egy Protect hangyacsapda. Nekem bevált, de kellőképpen kreatív kutyák lehet, hogy le tudnák szedni.
Köszönöm szépen a válaszaitokat !
Először megnézem ezt a biokill-t, és ha abból sem értenek, akkor jön a nehézfegyverzet, alias domestos (akumi, erre már én is gondoltam, de látom nem vagyok egyedül akkor), vagy másegyéb.
A lyukacska megvan ahonnét jönnek, a sütőport, illetve a "hangyacsalikat", bizony, elfogyasztották. Az ecetes citromos löttytől sem riadtak vissza, s már kezd egy kicsit sok lenni ez a sok állat, én kutyát szeretnék, hangyát nem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!