Egy jó kutyaiskolát tudnátok nekem mondani Szegeden? Jó lenne ha a Diófától nem lenne messze.
Jót, vagy közelit? :)
Sok kutyaiskola van Szegeden de egyéni ízléstől is függ, hogy kinek melyik jön be. A Csibész például a Partfürdőn is tart tanfolyamokat, ami a Diófától nincs messze. Mondjuk épp a múlt hétvégén indult egy tanfolyam.
Mi igaz? :)
Menj el és nézd meg őket, ha érdekel! Bár szerintem a Kedvenc azoknak jön be, akik szeretik a militarista stílust. Több bemutatójukat láttam már és nem tudtam, hogy mosolyogjak vagy inkább szörnyűlködjek, minden esetre mostmár inkább a bemutatóikat se nézem meg. De mivel sokan járnak oda is, ez azt jelent, hogy sokaknak bejön. Ez a kutyaiskola téma is olyan, amiben nem lehet egyértelmű tanácsot adni. El kell menni és meg kell nézni!
Az utolsó válaszban lévő kutyasuli az. :)
A Kedvenc kutyaiskola egy egészen más suli, róluk inkább nem alkotnék véleményt. De a bemutatójuk alapján én is vagy röhögtem volna, vagy zokogtam volna mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!