Hol juthatnék olcsón Golden retriever kis kutyushoz?
* [link]
bocsánat, rosszul linkeltem.
11:13-as , én is pont ezt szerettem volna írni :)
Attól függ milyet szeretnél ?
Egészséges FajTAtiszta kutyust , törzskönyvel , garanciával egyszer kifizetett nagy összegért , vagy Szaporítótól szeretnél 15.000ft ért ami legtöbb esetben férges , és oltatlan , korán elválaszott , igaz nem minden esetben beteg kutyus , aki ha DP. lesz akkor jó sokat kell a műtétre költeni , és az mellett nem tudod kik az ősei , és hogy valóban FajTAtiszta e, és pont annyit költesz majd rá mintha vettél volna tenyésztőtől ?!
Vagy elmész egy menhelyre , és hozol onnan , vagy felkeresed a fajtamentőket .
Olcsó pénzért FajTAtiszta és egészséges kutyát nagyon kevés helyen kapsz!
Sajnos ez így van!
A kérésedre válaszolva:
www.expressz.hu
A retrieverhelp oldalról egy neked való kutya, igaz nem kölyök, de vele a kiskorral együtt járó kellemetlenségeket (rágás és hasonlók) is el tudod kerülni:
Kutya adatai:
név: Beni
nem: kan
kor: 5 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Beni 5 éves, ivartalanított, chipes, álomjó természetű labrador retiriever kan. Mindenre és mindenkire kompatibilis, imádja az embereket, a gyerekeket. Jól kijön kan és szuka, kicsi és nagy kutyákkal, macskával, és még a papagáj sem tudja kihozni egy másodpercig sem a sodrából.
Beni liftezik, tömegközlekedik, jól nevelt, maximálisan kulturáltan viselkedik, bárhol bármikor. Lakáskutyának is tökéletes, de kertes házban, bejárással is jól érezné magát.
megjegyzés:
Beni fóruma
További képek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!