AKUMI
Te honnan tudod, hogy semmit nem tudok róla ?
Azt sem tudod, hogy ki vagyok !!!
Te okoskodsz, hogy kép alapján nem választunk kutyát ?
Rólam se láttál még képet, mégis dumálsz !!!
Egyébként létezik wikipédia és google, amikben rá tudok keresni, hogy milyen szükségletei vannak a kutyának.
Erről ennyit... Te csak kötekedni és okoskodni jöttél ide. Én felteszek egy normális/kultúrált kérdést, amire rögtön támadás a válasz !!!
Mérhetetlenül gyűlölöm ezt az oldalt.
Oké, de azt írtad, hogy ilyen fajtát szeretnél, már akkor, amikor azt sem tudtad, hogy milyen fajta, erre reagáltam. Az időrend fontos dolog.
És mivel ez a kijelentés tökre azt sugallta, hogy amúgy nem érdekel semmi más erről a fajtáról, csak az, hogy kölyökkorában három hétig ilyen cukin néz ki, hát bocsánat, ha ennek megfelelően reagáltam :D
Én nem azért írtam azt, hogy "ilyen kutyát szeretnék", mert már most meg akarom venni !!!
Hanem azt, hogy ha lesz egyszer egy kutyám, akkor valami ilyesmin fogok gondolkodni !!!
AKUMI... Azért lásd be, ha te is választasz egy kutyát, te is megnézed, hogy hogy néz ki !!! NEM ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!