Így könnyen megfázhatnak?
Pár hónapra befogadtam két kutyát (rokonom kórházi kezelése miatt), csak bennem bízik.
A két kutya nem jön ki egymással (ez egy más történet, most a kérdést nem ezzel kapcsolatban teszem fel, kérlek, vegyétek figyelembe). Párom allergiás a kutyaszőrre.
Kint van nekünk kutyaház az udvaron (volt kutyám, csak elpusztult, és azóta nem akartam még magamhoz venni másikat).
Erre a pár hónapra úgy tudnám megoldani a tartásukat, hogy mondjuk naponta felváltva, hol az egyik, hol a másik lenne kint, és amíg az egyik kint van, a másik a konyhában/előszobában (hálószoba az allergia miatt tabu).
Mennyire fogja megviselni a szervezetüket?
Eukanuba tápot vennék nekik, mert az olyan középkategóriás, és jókat hallottam róla, én is ezzel etettem az elhunyt kutyámat.
Tápon éltek az ismerősömnél, és kinti-benti kutyák voltak, elszeparálva.
Kutyaházat meg tudom csinálni fűtöttre.
A két kutyáról: Az egyik 9 éves, közepes méretű, közepes szőrrel, valamilyen terrier keverék. A másik staffordshire terrier keverék, kb. 3 éves.
Engem csak ez a kérdés érdekel, hogy pont az őszi-téli hónapokat így elviselik-e? (Napi 2x1 órát tudok foglalkozni velük "kutyánként").
Változó volt. Volt, hogy a szobában aludt az egyik, a másik meg a garázsban (fűtött). De volt, hogy ha az egyik nem akart se a garázsba se a lakásba bemenni, akkor kint hagyta éjszakára.
Tehát mindenki mindenhol aludt, csak nem együtt.
Hordta őket suliba, de hiába a foglalkozás, hiába az ivartalanítás, mindkettő makacs és akaratos volt legbelül. Meg domináns. Hordja őket most is (mármint kórház előtt), de nem sokra haladnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!