Mennyit eszik egy kb 60-70 kilós kutya? Még nem mértük meg. Egyelőre csirkefarhátat kap tésztával, sárgarépával és Multifit száraztápot.
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 14:09
1/11 anonim válasza:
Szerintem jobban jártok egy prémium minőségű táppal, én kiszámoltam sokkal olcsóbban jön ki mint egy közepes táp + főzés. Bár az én kutyám csak 15 kiló.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem értem... Hogy jöhet ki olcsóbban? Kap fenntartónak Multifit szárazat, abban nincs színezék meg ízfokozó sem, és kétnaponta főzök tésztával vagy rizzsel-répával farhátat, májat, tojást nekik.
Nyilván a prémium minőségű jobb, de nem vagyok milliomos.
Egyedül az adagolást nem tudom, nulla tapasztalatom van 70 kilós borjacskák etetésében:)
2010. márc. 12. 14:17
3/11 anonim válasza:
Az első arra gondolt, hogy egy prémium tápból kisebb mennyiség is tartalmaz ugyan annyi tápanyagot plusz van benne vitamin ásványi anyag ami erősiti az immunrendszert és főzni sem kell mellé.
4/11 anonim válasza:
rá van írva a táposzacskó oldalára az adagolás, enyém fél kilót eszik naponta
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát pl Acanából kevesebb is elég? Ez nekem új info és köszönet érte!
2010. márc. 12. 14:28
6/11 A kérdező kommentje:
Adagolás táppal könnyű, de a farháton nincs útmutató kutyáknak, meg a tésztán sem.:)
2010. márc. 12. 14:28
7/11 anonim válasza:
Első vagyok. Arra gondoltam, ha kiszámolod a napi etetési költséget. Acana adult dogból a te kutyádnak napi 700-800 grammot kellene adni. Ha kiszámolod, h mennyi idő alatt fogy el a 18 kilós, szerintem jobban jársz. Bár nemtudom, szerintem többe kerül főzni, volt egy idő amikor énis főztem neki + rizses dog chowt kapott,de korpás lett a szőre. Énse vagyok milliomos, 16 éves vagyok, kutyát sétáltatok hogy meg tudjam venni az acanát, a nyulamnak a kaját és ki tudjam fizetni a kutyasulit :)
8/11 anonim válasza:
Még mindig első, gondolom adult large breedből kevesebb kell mint adult dogból :)
9/11 anonim válasza:
A tápoknál írt adag sem szentírás. Figyelni kell a kutyát. Ha kezd a véknya kerekedni, visszaveszel az ételből. Ha úgy látod, az oldalán a bordák feltűnően látszanak, emeled az adagját. Nem tudom, milyen fajta kutyád van. Általában az utolsó lengőborda, ha még észrevehető, akkor kb jó a testsúly.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. márc. 12. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!