Mennyi egy kutya normál testhője?
biztos lázas? úgy tudom 38,5 fokig teljesen normális. hát az jó lenne, ha egy kis vizet bele tudnál imádkozni. ha nem, akkor szerintem prizniccel "kezeld". tedd a bal első lábára.
Jobbulást!
Mikor ivott utoljára? Ha egyáltalán nem iszik, fecskendővel a szája szélébe cseppenként próbálj meg vizet tenni, hátha lenyeli.
Írd meg, mi van vele!
első vagyok!
Ha mérgezésre gondolsz itass vele tejet! Állítólag az segíthet! Vagy ha hány a kocsiban vidd el autózni! És írd meg mi lett!
Tehetsz a fejére is hidegvizes ruhát, oda ahol rövid a szőr.
Rosszul hangzik, amit leírtál.
Nem tudnád inkább bevinni a rendelőbe?
Ha kimegy az orvos házhoz, nem biztos hogy pont azt viszi magával, ami szükséges.
Na mi van a kutyussal?
Fogai nem nőnek? Ha begyullad az ínye akkor lehet tőle étvágytalan sőt lázas is!
Kedves Mindenki aki válaszolt!
Nagyon köszönöm az aggódásotokat és a segítőkész válaszokat!
Szerencsére csak megfázott!! Úgyhogy kapott egy antibiotikum koktélt és 2-3 nap múlva a régi önmaga lesz! :-)
Azért a vizet és a tejet továbbra is adogatom fecskendővel, amíg nem iszik magától!
Nagyon kedvesek vagytok!
KÖSZÖNÖM! Ági és Siva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!