Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ritka a flat coated retriever?

Ritka a flat coated retriever?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves gyönyörű kutyánk, akiről szakértő segítségével ki tudtuk deríteni, hogy fajtiszta flat coated (amikor kicsi volt, úgy kaptam születésnapomra, de nem láttuk sem az anyját, sem az apját személyesen, nem mondták, hogy fajtiszta lehet, nem is ez volt a fontos).

Az állatorvos nem akarta elhinni, mert hogy ez olyan ritka fajta M.O.-n...

Tényleg így van?

(nem törzskönyv miatt, csak érdekel... :-) )

2010. márc. 11. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

FAJTATISZTA!

És tényleg ritka, szerencsés vagy!

Vigyázz rá!

2010. márc. 11. 21:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen elég ritka kutya Magyarországon. Tudnál róla képet mutatni? Biztos aranyos kutya :) Grat. hozzá.
2010. márc. 11. 21:35
 3/18 A kérdező kommentje:

Persze, rengeteg kép van a gépen :) Ő a család mindene.

Ő az, Maczko kutya:

[link]

[link]

[link]

És köszönöm a gyors válaszokat ^^

2010. márc. 11. 21:42
 4/18 A kérdező kommentje:
2010. márc. 11. 21:43
 5/18 anonim ***** válasza:
nagyon gyönyörű a kutyád!
2010. márc. 11. 22:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű kutyád van! De ne haragudj, de ő biztos h ne flat coated. Magyarországon pár darab van (azokat is külföldről hozták) és azt biztosan tudom, h nem fedeznek ide-oda. Ráadásul egy ilyen kutya nagyon drága, nem hiszem h csak úgy kapsz egy ilyet. Ő egy nagyon jól sikerült keverék aki nagyon hasonlít egy flat-re. Ennyi. A flatnek egyébként kicsit keskenyebb feje van és nincs benne fehér.
2010. márc. 11. 23:21
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
szia nekem is van Amerikába voltunk és onnan hoztuk a mi kis kutyánkat :) de különben utolsó válaszoló szerintem meg fajtatiszta !! :) [link] tessék itt az enyim most egy éves az ennyimé :)
2010. márc. 12. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:
ugye nem zavar de fel teszek egy kérdést hogy mi a véleményük az embereknek a flat coated retrieverről :)
2010. márc. 12. 08:53
 9/18 anonim ***** válasza:
hülye kérdés. a flat coated retriver az a sima szőrű retriver? mert ez a kutya pont úgy néz ki... de lehet, hogy nagyot tévedek.
2010. márc. 12. 11:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ember Magyarországon nem kap csak úgy flat coated retrievert. Nem olyan ez a fajta mint a golden, h minden bokorban van egy szaporító akitől 20-30ért már lehet venni.

Én tartom, h egy flatre nagyon hajazó keverék. Attól h fekete, hosszúszőrű és logófülű, még nem flat. Ráadásul van benne fehér is és a feje sokkal szélesebb.

Flat coated retriverek:

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 12. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!