Szerintetek nagyon gáz vagy inkább aranyos, havalaki blogot vezet a kutyájáról, ahova képeket, videókat tölt fel és bejegyzi, miket csinált aznap a kutyus?
szerintem nem gáz. intagramon is vannak profilok kiskedvenceknek. van olyan macska akit több millióan követnek pl.
de ha nem is szerzel nagy népszerűséget,neked jó mert bármikor visszanézheted:)
Nem gáz.
Én pl tavaly találtam egy blogot. Egy gazdi ír első Ausztrál juhászkutyáról. Elsőnek volt Aussie-ja így leírta minden tapasztalatát vele,hogy lett szerelmes a fajtába,majd a kutya életét nyomon lehetett követni 8 hetes korától,képek,videók voltak fent.Akkor milyen nehézségekkel nézett szembe a kutyussal kapcsolatban stb.Ő sem a kutya nevébe írta,nekem sem tetszik az annyira.
Ezek szerintem azoknak jók akik gondolkoznak x fajtán és olvashatnak egy ilyen ismertetőt. :)
Én is szeretnék majd egy ilyet az álom kutyámról :)De az még sajnos több év :/
Utolsó: 25\lány vagyok
MINDENKI;
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Tegnap meg is csináltam, ma beírta az első bejegyzést.
Az én blogom nem oktató blog lesz, de nem is lesz olyan, hogy minden szellemtésüket leírom, illetve "tündibündi" képeket kirakok; egyszerűen leírom a nagyobb eseményeket és a tapasztalataimatt. Így, aki olvassa és első kutyás, lehet kap pár tippet, de elsősorban ezt inkább magamnak vezetem.
Onnan jött az egész, hogy eltelt 2 csodás évem velük és annyi mindent megéltem és fogok velük megélni, hogy néha jól esne leülni és egy blog segítségével visszaemlékezni a sok szép illetve vicces, talán már el is feledett emlékekre. :)
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Ja és e/3-ban írom, nem a kutya nevében, szerintem az eléggé csacskaság.
Elnézést a sok elírásért, mobilról nehezebb pötyögni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!