A tüzelés hányadik hetében lehet "vinni" a szukát a kanhoz?
Ha elkezd tüzelni, már viheted is.
De nem ajánlott a kutya első tüzelésénél pároztatni.
a 4. hét után viheted.
Előtte semmiképp, mert akkor degenerált keverékek születnek, még akkor is, ha hajaz a kutya valamelyik fajtára, mert ha nem tk-vesek a szülők, és ne adj isten van benne más fajta többed generációsan is, azok a gének öröklődnek elsőnek, ergó, ha a 4. hét előtt fedeztetsz biztos, hogy keverék kutyád lesz, aki még tuti, hogy agresszívnak is születik.
Fedeztetni meg csak a 28. tüzelés után szabad, de erősen ajánlott az ivartalanítás, mert ennyi tüzelést végig szenvedni úgy, hogy valószínűleg rossz kölykök lesznek felesleges macera
3-as vagyok.
Az egy bölcs döntés lenne, ha olvasnál szakkönyveket, ha már amúgy is igazi tenyésztő akarsz lenni...
Majd ha annyin túl leszel, mint én, és annyi év tapasztalata lesz mögötted, mint mögöttem, akkor majd gondold át újra az egészet.
Előbb tanulj egy témában, és ha úgy nem értesz valamit, akkor kérdezz, hidd el fognak jönni értelmes válaszok is.
Aki meg nem akar tanulni az ne feledje, fedeztetni csak és kizárólag a 4. hét után szabad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!