Milyen fajta vagy milyen mix? (képekkel) Én tettem fel a kérdést tegnap. Viszonyítási alap: óriásblöki mellett egy 10 kg -os kutyatáp és én, a 175 centimmel.
2010. márc. 11. 18:18
11/23 anonim válasza:
Németjuhász tuti van benne! Még szóba jöhet a németjuhász-labi keverék; Tibeti masztiff-németjuhász; meg a howawart németjuhász is.
12/23 anonim válasza:
Szerintem is tibeti masztiff és német juhász, bár nekem első ránézésre a színét figyelmen kívül hagyva pireneusi hegyikutyára hasonlít.
13/23 anonim válasza:
németjuhász az tuti ( valószínűleg az anya kutya ),a többi talán egy már keverék kan ,ami kaukázusi - berni- németjuhász keverék.
a bernikben a fehér mellkas domináló, de a hosszú szőr a kaukázusiban is megvan .
egyébként szép kutya !!
14/23 anonim válasza:
Német juhász-pireneusi, vagy nj és valamilyen masztiff.
Szép nagyon!
15/23 anonim válasza:
A hovawartnak, egyenes, fülén "kreppelt" szőre van.
16/23 A kérdező kommentje:
Kutyus köszöni szépen a sok dícséretet! :) Szomorú látvány volt tegnapelőtt, amit alig élve besétált a kapun, aztán elaludt. Tudta, hogy itt jó helye lesz.
Okosabb nem lettem, a németjuci egyértelmű, és az is igaz lehet, hogy nem kétféle fajta keveréke, hanem többféle vérvonal. Mindegy is, kutyából van, ez a lényeg, hamarosan látni fogja doki úgyis, mert amint kicsit megszoktuk egymást, visszük olttatni.
2010. márc. 12. 13:57
17/23 anonim válasza:
Németjuhász-kaukázusi juhászkutya.A szín nem lényeg, németjuhászos a rajzolata, a pofija inkább kaukázusi.
18/23 A kérdező kommentje:
2010. márc. 15. 11:42
19/23 anonim válasza:
Szerintem is Tibeti masztiff Német juhász keveréke. A későbbi képeken látni hogy hátul a szőre olyan Tibeti masztiffos.
20/23 anonim válasza:
szentem van benne golden retriever is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!