Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy apaszzam el a kutya tejét?

Kyra2424 kérdése:

Hogy apaszzam el a kutya tejét?

Figyelt kérdés
4 hetesek a kutyuk de sajnos 3x már megharapta a kicsiket elég csunyán nem nevelés célbol hanem mert rosz anya . Sajnos . Mit tegyek most a nagy kutyum nem fog meghülyülni ha nem tudom oda engedni a kicsiket mert bántja öket és nem szeretném hogy baj legyen . Hogy apaszam el a nagy tejét?lenne egy kérdésem ami összetevös . Megelet 4 hete a kutyusom ( magyar vizsla) nem is volt az elsö 2-3 napban semmi hozáteszem 6 éves a vizslám és nem szeretem volna hogy megdögöljön hammar igy a dr - algyeztetve és ugy hogy szereztünk ojanokat akinek kell vizsla kölyök csak ugy belementem hogy vemhes legyen . Még mielött szo éri a ház elejét ezért irtam le .

#TEJ KUTYA
2015. szept. 1. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapból nincs olyan az állatoknál..hogy rossz anya....

Nyilván megvan az oka..

2015. szept. 1. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!!!

Mi köze az ellésnek a kutya élethosszához? Semmi!!! Sőt, ha már rég ivartalaníttattad volna, akkor lenne a legtöbb esélye jó sokáig élni.

Az orvost cseréld le, mert ilyet csak kókler támogat. Akiknek kiskutya kell, Menjen menhelyre.

Te meg keress a kutyádnak egy olyan szerető gazdát, aki egy kicsit is ért a kutyákhoz, és a kutya érdekeit tartja szem előtt.

2015. szept. 1. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat éves kutyát a tenyésztők is kivonnak már a tenyésztésből, felesleges volt pároztatni! Ezzel inkább rövidítetted az életkorát. Az IVARTALANÍTÁSSAL hosszabbítható az élete, nem az elléssel! Rossz anya nincs, csak olyan, amelyik nem alkalmas az alom felnevelésére, nyűgnek érzi, egyébként a kölykök abba a korba lépnek, amikor már elkezdhetnek szilárd táplálékot enni. Vagy a rendkívüli orvosod ezt nem mondta el?
2015. szept. 1. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, álvemhes kutyáknál a tejet az emlők hideg vizes borogatásával, illetve injekciókkal apasztják el. Ha komolyan az állatorvosod mondta, hogy szülnie kell, hogy sokáig éljen, akkor többet arra az emberre ne hallgass.
2015. szept. 1. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Keress egy másik állatorvost. Gyógyszerrel el tudja apasztani. Plusz vizsgálja is meg, mert annak oka van, hogy a 4 hetes kölyköket elmarja magától. Aztán jelentkezzetek ivartalanításra (amúgy is ezt kellett volna).

A kölyköknek meg írass fel tápszert.

2015. szept. 1. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Hány kiskutya van?

Már 3 hetes korban el kellett volna kezdeni a hozzátáplálást. Szopi előtt áztatott táp. Így egyre kevesebbet szopnának és csökkenne az anyakutya tejtermelése is. Maradj ott a szoptatásnál és ne engedd az anyát durvulni.

2015. szept. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!