Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő, ha a kutyám...

Mi a teendő, ha a kutyám békát evett?

Figyelt kérdés

Most hajnalban felkelek a véget nem érő ugatásra, és miután elkaptam a kutyát,láttam hogy rázza a fejét,öklendezik,habzik a szája,és teljesen meg van kergülve.Tuti hogy békát evett,mert azt ugatják ennyire. Nagyon megijedtem,de hiába hívtam az állatklinikát nem vették fel a telefont. Azóta eltelt ugyan háromnegyed óra, és az olvasottak alapján a kezdeti sokk után legalább 20x kimostam a száját,adtam neki inni, és kis ennivalót is hogy a rossz ízt csillapítsam. Azóta a fürdő körbe van hányva,én is körbe vagyok hányva meg a terasz is(a hányás kimerül a habzó nyálban,de már minden olyan). Miután kitöröltem a pofiját kicsit nyugodtabb lett,most talán aludni próbál,de elég levertnek tűnik.

Kistestű, 13éves kutyáról van szó. Soha nem csinált még ilyet és ezért ijedtem meg. Mit tudok még tenni azért hogy jobban legyen? Vagy mire számítsak,meddig lesz rosszul?

Köszi előre is a válaszokat.

2015. aug. 31. 03:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Állatorvost képtelenség elérni.szerencsére azóta semmi baja, már ugyanúgy ugrál mint eddig. Biztos jó sz.r íze lehetett szegény brekinek,az én képem is habzott volna miatta :/ jó sok vizet adtam neki, meg kevert tápot,de nem túl sokat. Utána néztem neten,és elvileg már ki kellett hogy menjen belőle a béka nyálkája,vagy mi a csuda ><
2015. aug. 31. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!