Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Császtok ez milyen kutya?...

Császtok ez milyen kutya? Most akkor nem pitbul?

Figyelt kérdés

heló emberek figyeljetek látam fészen egy gyereknek volt egy nagyonszép kutyája gyönyörü ráirtam hogy szép a pitbul kutyája kutya de aztmondta nem az montam neki hogy ne nézen hülyének azért tudom jol milyen egy pitbul googléba is beirtam hogy pitbul kutya és kiadott ugyan olyanokat mint az ővé akkor mér mondta hogy nem pitbulja van? leszidott és visza se ir már nem értem. honnan lehet venni ilyen kutyát? szabad tartani egyáltalán hivatalosan vagyis nem büntetnek ilyen kutyáér ha vetetek egyet apáméknak mutatam azt mondták nem lehet ilyen mer tul vad nem tudom hogy kell képet beilleszteni ide de bemásolom a facebookját

[link]

nézétek meg légyszi most akkor ez pitbul kutya nem?

13/Férfi

2015. aug. 30. 20:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy Amerikai Staffordshire terrier?
2015. aug. 30. 20:17
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Szabolcsnak amstaffja van, drága :D Amúgy én is kishíján odaírtam neked :) Pitbull nem nagyon van az országban, okoskám.
2015. aug. 30. 20:21
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem hinném, hogy pitbull, ahhoz amúgy is elég nehéz itthon hozzájutni. Ez stafford lesz, vagy annak keveréke, amennyi a képen látszik.

De ti ne vegyetek se pitbullt, se staffordot, ha azt gondoljátok róla, hogy túl vad. Előbb tájékozódj a fajtákról.

2015. aug. 30. 20:22
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Férfi 😂😂😂😂

Ez jóóóó

A kutya meg amstaff.

5/27 A kérdező kommentje:
a google ugyan azokat a képeket adja ki erre a keresési szóra is amit te irtál
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy amstaff. Ha beleolvastál volna az idővonalába, ott van.
2015. aug. 30. 20:23
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
háháháháááá ez stafford. és ez nem úgy megy hogy vetetek egyet apummal... és egy 13 éves nem férfi, csak egy hülye páva aki anak hiszi magát, közben szégelnivaló
2015. aug. 30. 20:23
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Plüssnél komolyabb kutyád ne legyen...
2015. aug. 30. 20:24
 9/27 A kérdező kommentje:
De ugyan olyan képeket ad ki a pitbulról is meg amit ti montok amstafról is akkor nem értem miért más a neve?
2015. aug. 30. 20:25
 10/27 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Olvasd csak! Talán a helyesírási készségeden is segít kicsit.

[link]

Csász.

2015. aug. 30. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!