Császtok ez milyen kutya? Most akkor nem pitbul?
heló emberek figyeljetek látam fészen egy gyereknek volt egy nagyonszép kutyája gyönyörü ráirtam hogy szép a pitbul kutyája kutya de aztmondta nem az montam neki hogy ne nézen hülyének azért tudom jol milyen egy pitbul googléba is beirtam hogy pitbul kutya és kiadott ugyan olyanokat mint az ővé akkor mér mondta hogy nem pitbulja van? leszidott és visza se ir már nem értem. honnan lehet venni ilyen kutyát? szabad tartani egyáltalán hivatalosan vagyis nem büntetnek ilyen kutyáér ha vetetek egyet apáméknak mutatam azt mondták nem lehet ilyen mer tul vad nem tudom hogy kell képet beilleszteni ide de bemásolom a facebookját
nézétek meg légyszi most akkor ez pitbul kutya nem?
13/Férfi
Nem hinném, hogy pitbull, ahhoz amúgy is elég nehéz itthon hozzájutni. Ez stafford lesz, vagy annak keveréke, amennyi a képen látszik.
De ti ne vegyetek se pitbullt, se staffordot, ha azt gondoljátok róla, hogy túl vad. Előbb tájékozódj a fajtákról.
Férfi 😂😂😂😂
Ez jóóóó
A kutya meg amstaff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!