Honnan lehet tudni mekkora testu lesz egy kutya?
A szülei méretéből lehet következtetni (de persze biztosat mondani ebből sem lehet, lásd, az emberek között is előfordul hogy magas szülőknek alacsony gyermeke születik, vagy fordítva).
Ha nem ismered a szüleit, vagy épp valami nagyon eltérő testméretű fajták keverékéről van szó, akkor megvárod míg megnő, és meglátod :D
Jó lenne tudni, hogy roti + milyen keverék, abból már lehetne saccolni, így azért nehéz.
De nem is a méret teszi a kutyust :D
Nos, onnantól , hogy "fajtatiszta rotiként" vetted és nincs erről papírja, bármi lehet.
Mennyi idős és milyen súlyú?
Nem akarlak elkeseríteni, de ennek a kis cukinak nem sok köze van a fajtatiszta rotihoz... :D
Amúgy azt is szokták mondani, hogy a mancsa méretéből is meg lehet saccolni valamennyire a felnőttkori méretét.
tudom, hogy nem az. lattam is rajta, de annyira jott es bujt, hogy nem tudtam otthagyni :-)
a mancsa kicsi, a sulya nagy. es amugy elobb mondanam dobermannak. ezert aggodom, hogy a tacsi volt az apuka...
Azt tippelném, hogy középméretű lesz.
(Amúgy, ha fajtatiszta rotit szeretnél, akkor tenyésztőtől vedd, törzskönyvvel legközelebb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!