Mi legyen? SOS! Kínai kopsz kutyám depis lett! Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mióta megszületett a kislányom, a 3 éves kopasz kutyám depis lett. Előtte ő volt a kis kedvenc, olyan volt mint egy gyerek. De aztán született a baba és nincs rá annyi idő. Valamennyit vele is foglalkozunk, de korán sem annyit mint előtte. Most több gond is van vele, mert már nem úgy viselkedik. Ja és már 2× is a kislány felé kapott, mikor közel ment.
Lesz ez jobb? Fog ez változni?
2010. márc. 11. 13:14
11/13 anonim válasza:
3 évvel előre gondolkodjon??Jézusom.A kutya nem a gyerek függvénye, mindegy mikor veszel kutyát.
12/13 anonim válasza:
Nem mindegy. Akkor kell ha biztos vagy benne hogy el tudod látni, akkor is pl születik egy gyereked! A kutya is élőlény, nem csak a tujaldonod.
13/13 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy a kutya egy eszköz, vagy egy tárgy, hanem azt, hogy hogy gondolkodjon már 3 évvel előre.Egyébként én is kutyarajongó vagyok,és nem kezelem őket tárgyként, sőt,inkább emberként kezelem őket.Beszélek hozzájuk és ellátom őket,foglalkozom velük,tanítom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!