Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikorra várható, hogy a...

Mikorra várható, hogy a nővendék (1éves) németjuhászom kinővi a bakfis, szertelen kort?

Figyelt kérdés
Mikorra komolyodik és nyugszik meg?
2010. márc. 11. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 1 évesen már nem volt hebehurgya
2010. márc. 11. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem goldonem van, egy éves elmúlt januárban. Még mindig ugyan olyan kajla. Ivartalanínott, azt olvastam, hogy az ivartalanított kutyák tovább maradnak agyilag kölykök, mert amúgy a kutya kb. az első ivarzással válik felnőtté, náluk meg ez kimarad.

Egyébként szerintem ettől függetlenül is igen változó, de általában 1,5-2 éves kort mondnanak, hogy akkorra komolyodik meg a kutya.

2010. márc. 11. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom,mert nekem is németjuhászom van kan,ésmost lesz ebben a honapban (31-én) 1,5 éves.

és még mindeng kölyökként viselkedik sokszor,de most már ugy látom kezd komolyodni,de még nem az igazi,

nincs kiivartalanitva,és még nem volt szukával!

lehet tán ezert

2010. márc. 11. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém az első tüzelés után sokkal nyugodtabb lett. De igazán csak másfél éves korára nőtt be a feje lágya. Aztán majdnem 2 évesen ivartalanítva lett, utána is nyugodott még egy picit. Szerintem nagyjából másfél éves korra várható, hogy megkomolyodjon a kutya.
2010. márc. 11. 11:22
 5/7 Akiteki ***** válasza:
Kutyája válogatja. Nekem volt kutyusom, aki 14 évesen is hülyegyerek volt. :))
2010. márc. 11. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:

az enyém olyan 3-4 éves korára jött úgyahogy helyre.

idősebb korában viszont ő volt a tökéletes kutya. hihetetlenül okos volt. azaz lett. vagy nemtom :D

2010. márc. 11. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal, amit a vezértől azt látja, hogy a viselkedése nemtetszést vált ki.
2010. márc. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!