Egy kiskutya alomból való kiválasztásánál mire kell figyelni?
A többiek leírták.
Ami még fontos,hogy amely kölykök oda mennek azokból válassz,mert nekik már akkor szimpi vagy meg érdeklődőek.Aki menekül tőled vagy nem is vesz észre szinte na az nem a te kutyád :)
Én még annyit tennék hozzá, hogy hallgass a megérzéseidre :)
Szerintem az a legfontosabb, hogy szimpatizáljatok a kiskutyával, és meglegyen az összhang.
Én például úgy választottam ki az enyémet, hogy a testvérei összevissza ugráltak, ő meg ott aludt a kis kosárban. Engem nagyon zavart, hogy ugráltak, odamentem a kosárhoz, megsimogattam, felébredt, és kicsit megszeppent volt, de nagyon kedves, és tudtam, hogy őt akarom.
Aztán nagyon jó kutya lett belőle, hűséges, de az idegeneket nem engedi be.
Szóval szerintem nem érdemes túlagyalni, ha vannak tulajdonságok amiket kifejezetten nem szeretnél, akkor arra odafigyelni, egyébként pedig bízni a megérzéseidben.
Szerintem az se baj, ha eltöltesz az alommal egy fél órát, hogy jobban megfigyeld őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!