Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek nekem milyen...

Szerintetek nekem milyen kutya való?

Figyelt kérdés
én azt szeretném ha a kutya kicsi fajta lenne vagyis hát kicsi-közepes !! És éber kutya legyen ... !!! Szerintetek melyik a megfelelő kutya ?
2010. márc. 10. 15:28
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
igen én azt szeretném ha a kutyának hosszú szőre lenne egy kivétel van amelyik tetszik az a beagle !
2010. márc. 10. 20:12
 22/29 anonim ***** válasza:

nekem törpeschnauzerem van .. jó fej és aktív :)

[link]

ilyen színek vannak, de mondjuk a fülüket már nem divat levagdalni

nekem fehér van :)

2010. márc. 10. 20:21
 23/29 anonim ***** válasza:

Menhelyeken több százezer tök jó fej, gazdira váró kutya van. Biztos találsz kistestű, hosszú szőrűt, olyat, ami neked igazán megfelelő jellemben is.

Érdemes lenne kilátogatnod a környező menhelyekre, sintértelepekre.

2010. márc. 11. 16:24
 24/29 A kérdező kommentje:
én nekem nem kell kutya menhelyről !!!!!! ez biztos
2010. márc. 12. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért? (Komoly kérdés, nem kötözködés!)
2010. márc. 12. 18:31
 26/29 A kérdező kommentje:
nem tudom meg mondani h miért egyszerűen nem akarok keveréket venni és ha már nem keveréket veszek akkor meg nem a menhelyről ez biztos !!!!
2010. márc. 12. 20:19
 27/29 anonim ***** válasza:

nagyon sok fajtatiszta kutya van a menhelyeken. csak ajanlani tudom menj el es nezz meg egyet!

de megkereseheted a fajatmentoket is ha vegre valaki megmondja neked milyen kutyad is legyen...akkor a bizonyos fajtat mentok segitok, biztos tudnak neked segiteni.

2010. márc. 12. 20:30
 28/29 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a tippeket !!! És eddig ugy tünik h westiem lessz nagyon várom már :D:D:D
2010. márc. 12. 20:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Westik is vannak menhelyen.
2010. márc. 13. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!