Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek nekem milyen...

Szerintetek nekem milyen kutya való?

Figyelt kérdés
én azt szeretném ha a kutya kicsi fajta lenne vagyis hát kicsi-közepes !! És éber kutya legyen ... !!! Szerintetek melyik a megfelelő kutya ?
2010. márc. 10. 15:28
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
31%
szerintem neked nem kutya kéne hanem egy tengerimalac
2010. márc. 10. 15:32
 2/29 anonim ***** válasza:

:)

Német spitz? Nem a törpe fajta. Nem túl kicsi, nem is nagy. És éber. Vagy puli...

2010. márc. 10. 15:34
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok menhelyen vannak kistestu kutyusok! biztos talalsz hozzatok kozel egy menhelyet ahol meg valogathatsz is!
2010. márc. 10. 15:36
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem egy riasztóberendezéssel jobban jársz.

A kutya ugyanis nem egy olyan dolog, amit megveszek és kész van: a rottweiler, pitbull pl. nem úgy születik, hogy előre bele van programozva: "mindenkit szét akar szedni", "saját gyereket is széjjeltépi", stb. A kérdésed alapján nem érzékeled, hogy egy állat tartása inkább gond, mint a székben hátradőlés amikor hazaérsz.

Röviden: semmilyen. Olvass előbb arról, milyen problémákkal szembesülnek a kutyatartók, főleg azok, akik szakirodalommal még nem találkoztak. Tele van ezzel a net.

2010. márc. 10. 15:37
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

ha csak annyit szeretnél hogy kicsi legyen és éber menj el egy menhelyre.

lehet hogy nem kell keverék de tudsz válogatni fajtiszta kutyák közül is.

más tulajdonság?

esetleg.....

pl.. nagy szőr vagy kis szőr... igényes....igénytelen

vagy miylen.. ennyit mondj és máris gyorsabb lesz.

kb. 80 ilyen kisméretué s kozepes meretu kutya van.

2010. márc. 10. 15:38
 6/29 anonim ***** válasza:
Puli, nekem fehér pulim van. Játékos, pimasz, és nagyon jó házőrző. Nem unatkoznál mellette az biztos. És közepes testű.
2010. márc. 10. 15:39
 7/29 A kérdező kommentje:
hát jobban szeretem a hosszabb szőrű kutyákat , és amugy volt már kutyám ugyhogy tudok róluk gondoskodni !
2010. márc. 10. 15:42
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

éber? ház-lakásőrzésre gondolsz?

és miért kicsi?

Neked milyen a természeted? Életritmusod? ahhoz passzolót kellene keresned.

2010. márc. 10. 15:52
 9/29 A kérdező kommentje:
nem lakás őrzésre gondolok hanem hogy egy kicsit figyelmes legyen hogy nagyon nyugodt kutya legyen....és azért akarok kicsit mert én nekem azok a kutyák tetszenek meg én ugy érzem hogy az nekem való ..:D
2010. márc. 10. 15:55
 10/29 A kérdező kommentje:
bocsi azt akartam irni hogy ne nagyon nyugodt kutya legyen
2010. márc. 10. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!