Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen lenne a viszony egy...

Milyen lenne a viszony egy ANYA SZUKA GOLDEN RETRIEVER és a KAN FIA GOLDEN RETRIVER BERNÁTHEGYI KEVERÉKE között, ha idősebb lesz már a bernáthegyi golden retriever keverék?

Figyelt kérdés
Tudom már kiírtam ezt a kérdést elég idiótán sajnálom csak épp igyekeznem kellett.Úgyhogy remélem mostmár érthetőbb.Lényegében arra lennék kíváncsi hogyha most a szuka golden retriever pároztatnám a szomszéd kan bernáthegyivel (egy semleges területen),akkor ha majd születnek keverékek és az egyik kan keveréket megtartom és felnő akkor milyen lenne a viszony a szuka golden retriever (anya) és a bernáthegyi golden retriever keverék (fia) között.
2015. aug. 22. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért gondolták a szüleid, hogy jó lenne, ha lennének kiskutyák?

Kinek? Mert az sem a kutyának nem jó, sem nektek, ha nem sikerül "elajándékozni".

Ha szeretnétek egy keverék kölyköt, sétáljatok be egy menhelyre, sajnos mindenhol sok van!

És ti még gyártani szeretnétek!

Légyszíves az ivartalanításra beszéld rá őket, ne a szaporításra!!!

2015. aug. 22. 12:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez engem megdöbbentett hogy a kutyáknál nem baj, hogy rokon!!!!!!Bocsánat ezt nem átgondoltan fogalmaztam meg és jogosan elég sok félreértet kommentet kaptam.Úgy értettem, hogy az döbbentett meg, hogy a kutyákat nem érdekli hogy rokont csinálnak-e fel vagy sem.
2015. aug. 22. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont erre írtam a 9. választ...
2015. aug. 22. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:

A kutyák nem tudják, mire a kölyök felnő, hogy a másik kutya az anyja (vagy testvére, akármilyen rokona). Nincsenek ezzel tisztában, tehát ugyanúgy felcsinálja az anyját is.

A megoldás: eleve nem szabad pároztatni, keverékeket gyártani. Minek??? Tele vannak a menhelyek keverék kölykökkel. A szukának nem tesz jót, ha ellik, a közhiedelemmel ellentétben. Akár bele is pusztulhat! Próbáld rávenni a szüleidet, hogy inkább ivartalanítsák a kutyátokat, ha igazán szeretik és jót akarnak neki. Ha pedig szeretnétek mellé még egy kutyát, fogadjatok örökbe. Egy csomó kölyök (is) vár gazdára a menhelyeken.

2015. aug. 23. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Felcsinálja ugyanúgy az anyját is, csak vérfertőzés lesz a vége, meg nyomi kölykök
2015. aug. 24. 07:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha kiskutyát akartok, fogadjatok örökbe menhelyről és hagyd, hogy az "anyakutya" nevelgesse. Mint a nevelt gyerekeket. Máris sokkal egyszerűbb, nem? (Mindkettőt ivartalanítsd, mert tényleg sokkal egyszerűbb utána az élet. )
2015. aug. 25. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!