Roti84 kérdése:
Jack russell terrier megyire ásós fajta?
Figyelt kérdés
Szeretnénk valamilyen kotorék ebet ami megfogja az egeret,patkányt,pockot, de nem akarjuk hogy a virágoskert és e fű kárára menyen.2015. aug. 21. 08:51
1/5 anonim válasza:
A Jack Russel is mint minden ilyen beállítottságú kutya rengeteget ás. Nem is biztos hogy keres valamit inkább csak szórakozásból. Nem fogja figyelembe venni hogy jaj de szép a virágoskert. Nekem két tacskóm van meg egy foxim. Makacsok és önfejűek. Nem fogod tudni a kotorék kutyákat megtanítani hogy ne ássa fel az egész udvart.
Ha ez számodra elfogadhatatlan javaslom hogy vegyél egy két macskát. Azok nem ásnak.
2/5 anonim válasza:
A kotorékebek rengeteget ásnak, okkal-ok nélkül, ez ösztönös náluk. Egerészésre tényleg inkább macska kéne.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Húgoméknak volt terrierje. Ásott. Ráadásul mindenfelé csontokat rejtett el, amit aztán néhány naponta vitt tovább.
5/5 Rubintos válasza:
Nekem például jack russel terrierem van, és először én is tartottam az ásástól. De kellemesen csalódtam; és semmi ilyet nem csinált! Lehet, hogy ez egyénfüggő, mert én különösebben nem tanítottam erre. Én már olyat is hallottam, hogy a kutyának csinálnak egy "homokozót", vagyis egy felásott területet, ahol kedvére játszhat. Lehet a földbe elrejteni mondjuk nagyobb jutalomfalatot, agy pár játékot. Ezzel lefárad, és legalább idővel meg is tanulja, hogy az ásásnak ott a helye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!