Royal Canin tappal ti is jartatok igy?
Azért, mert itt kinyilatkoztatják, hogy az RC szar, még igen sokan etetik megelégedettséggel.
Pár nap alatt nem fog a felszedett plusz leszaladni a kutyáról. Mozgasd kicsit többet is.
1. vagyok
Kedves 6-os!
Egy szóval sem mondtam, hogy sz*r, de csak mert te ezzel etetsz, még nem jelenti azt, hogy a jelenlétedben nem lehet erről a tápról véleményt kifejteni. Hidd el, ezer éve kutyázok, és mindegyik eben más-más dolgok jelentkeznek más-más tápoknál. Két módszer van, amitől biztosan nem lesz semmi baja a kutyádnak: BARF és Prey Model.
Kérdező: Hótra csodálkoztam, mikor egyik kutyám se ette a Josera-t meg a Dog Chow-t. Németországból valami jó kis márkást vettem, de nem kellett egyiknek sem. Mert egy nagy darab szemétből vannak a tápok, azért. Ha már egy tápnak túl sok a fehérjetartalma, attól lesz a kutyának baja, hogyha pedig kevés benne a fehérje, akkor meg nem szuperprémium és mellélőttünk. Annyit vacakol az ember a tápokkal, rengeteg bélgyulladás történik eközben, hányás, hasmenés és minden egyéb dolog megjelenik. Az én kutyám nem szerette a tápot, csak a kezemből ette meg, szánalomból. Hiába is háziasítottuk a kutyát, az még mindig ragadozó. Egyesek már teljesen vegánra nevelik a kedvencüket, még a tanítást is mesterséges jutalomfalattal végzik.
Nem offolok, bocsi.
ma 14:28
Nyerset etetek.Nem BARF és nem PREY módra, hanem évtizedek gyakorlata szerint. Viszont a kutya, ha válogat a tápokban, az nem azt jelenti, tökéletesen tudja, melyik a "szar", melyik nem az. Tudod...éhes kutya nem válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!