Shar pei kutyáról saját tapasztalatok?
Szia!
Én most kaptam egy shar pei kan kutyust. 10 hetes és nagyon aranyos. Én lakásban tartom és az eddigi tapasztalataim alapján nagyon igényli a társaságot . Nagyon aktív , imád jatszani. Nincs sokat egyedül (napi 4-5 órát ) . Mindig ott akar lenni, ahol mi vagyunk, bújik, imádja a simogatást. Abban hogy makacs egyet kell ertenem. :D ellenkezik rendesen ha valami nem úgy van ahogy ő gondolja, de hamar megbékél. Ha délután pihenni akarok, természetesen nem hagy , de 5 percig rá sem hederítek és veszi az adást. Azt írják sok helyen, h nem tanul könnyen és hogy nem is nagyon csinálja a feladatokat. Hát nem tudom nekem 2 nap alatt megtanult ülni , fekudni, pacsit adni. És kint sétánál mindig odajön ha szólok beki. ( bár ez összefüggésben áll azzal h még nagyon kicsi :) )
Az én shar pei kutyám kan és pont az ellentéte #1 kutyájának
Makacsság benne is megvan'volt' mikor milyen a kedve nagyon szeret főleg ilyen nagy melegekben a irodában aludni
Ráncainak a tusztitására oda kell figyelni
Amúgy egy tüneményes kutya
A gyerekekkel nagyon jól kijön
Én azt mondom hogy egy igazi család kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!