Nomi2313 kérdése:
A kutyám két napja hányik, nem eszik és nagyon le van gyengülve mit adjak neki, hogy ne hányon?
Figyelt kérdés
#nem akarom hogy meghaljon
2015. aug. 17. 10:05
1/7 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz minél hamarabb! Ő majd javasol valamit. Mit evett az elmúlt napokban? A hányás előtti napon,amikor elkezdett hányni? Utána?
2/7 anonim válasza:
Vidd orvoshoz, ki is száradhat!
Ne otthon próbálkozz házi praktikával, mert lehet, többet ártasz!
3/7 anonim válasza:
A mi kutyusunk is igy volt,mi fájdalomcsillapitot adtunk neki,néhány nap után hejrejött,próbalj meg neki sok folyadékot adni és ha nem javul vidd el állatorvashoz,szerintem elronthatta a pocakját valamivel(legalább is a mi kutyánknak ez volt a baja)
4/7 anonim válasza:
#3 Kedvesem,én nem halogatnám az állatorvost,nem várnék vele egy percet sem,amint lehet vinném. Nincs miért várni,nem érdemes. Remélem nem embernek való fájdalom csillapítót adtál a kutyádnak. Grat.
Kérdező! Vidd állatorvoshoz minél hamarabb,mint írtam. (#1 vagyok)
5/7 anonim válasza:
Inni adj neki, vizet.
Vidd el állatorvoshoz, aki ad megfelelő gyógyszert (injekciót) és ha szükséges, infúziót.
6/7 anonim válasza:
Ez ugye csak kamu kérdés? Vidd orvoshoz!
7/7 anonim válasza:
Mit adj neki, hogy ne hányjon? Amit a doki javasol, felír, mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!