Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemsokára lesz egy kutyám. De...

Nemsokára lesz egy kutyám. De nem tudom mi legyena neve. Valaki tud segíteni? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsokára lesz egy kutyám.Husky féle,fiú,nagytestű.Nem tudom mi legyen:( Arra gondoltam hogy mivel nagytestű kutya valami súlyosabb neve is lehetne.Nekem pl. a Jacky(Dzseki) is tetszik.Egzotikusabb nevekre gondoltam,mivel nekem nem tetszenek az ilyenek hogy Hómancs,Buksi meg az ilyenek (persze ez csak az én véleményem ne hogy felháborodás legyen rajta) 12/L

2015. aug. 15. 07:56
 1/6 anonim válasza:
Nézd meg az interneten.be írod hogykutya nevek és kész...
2015. aug. 15. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Legyen brayen

Vagy brunó

2015. aug. 15. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Már ne haragudj de ha nevet se tudsz adni neki, akkor hogy tudnál GONDOZNI egy kutyát. Csak mert cuki , meg aranyos, meg olyan minden.
2015. aug. 15. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:

(#2 "Akko elelesztjük Blájent!)

Pedig a Hómancs az tök jó :D Ha röhögni akarsz, akkor Winkler Róbert Kutya utónévkönyv c. művét próbált meg leakasztani valahonnan.

Vagy ha még nem találtad meg, akkor innen is lehet ötleteket lopni: [link]

Nekem ezek tetszenének nagy testű fiú kutyának: Astor, Brandon, Rocco, Walter... Az nem árt, ha van egy listátok, hogy mi tetszik, de én előre nem aggódnám túl a dolgot. Szerintem nem árt megismerni a kutya személyiségét is, ahhoz, hogy igazán jó döntést hozzatok. (Kövezzetek meg, de Jacky inkább illik egy jópofa, vagány, játékos kutyára, mint egy olyan ebre, aki megfontolt és komoly, mint a vakbélgyulladás. Arra inkább Jackson.)

Annyiban igaza van a Hármaskának, hogy a husky-k, még a mixek is, nem egyszerű lelkek. Ha mindenképp görcsölni szeretnél, akkor inkább érdemes a nevelési kérdésekre koncentrálni: hogy fogjátok nevelni, tanítani, szocializálni, kihez tudtok fordulni a környéken, ha nem boldogultok stb.

2015. aug. 15. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Logan, Jamie, Jason, Jasper, Brandon, Shane
2015. aug. 15. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel a husky orosz fajta, lehetne Igor vagy Szergej :)
2015. aug. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!