Nemsokára lesz egy kutyám. De nem tudom mi legyena neve. Valaki tud segíteni? (bovebben lent)
(#2 "Akko elelesztjük Blájent!)
Pedig a Hómancs az tök jó :D Ha röhögni akarsz, akkor Winkler Róbert Kutya utónévkönyv c. művét próbált meg leakasztani valahonnan.
Vagy ha még nem találtad meg, akkor innen is lehet ötleteket lopni: [link]
Nekem ezek tetszenének nagy testű fiú kutyának: Astor, Brandon, Rocco, Walter... Az nem árt, ha van egy listátok, hogy mi tetszik, de én előre nem aggódnám túl a dolgot. Szerintem nem árt megismerni a kutya személyiségét is, ahhoz, hogy igazán jó döntést hozzatok. (Kövezzetek meg, de Jacky inkább illik egy jópofa, vagány, játékos kutyára, mint egy olyan ebre, aki megfontolt és komoly, mint a vakbélgyulladás. Arra inkább Jackson.)
Annyiban igaza van a Hármaskának, hogy a husky-k, még a mixek is, nem egyszerű lelkek. Ha mindenképp görcsölni szeretnél, akkor inkább érdemes a nevelési kérdésekre koncentrálni: hogy fogjátok nevelni, tanítani, szocializálni, kihez tudtok fordulni a környéken, ha nem boldogultok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!