Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen kutya lehet? Farkask...

Ez milyen kutya lehet? Farkaskutya meg? (Link)

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 12. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Igen tudjuk, hogy vannak bizonyos farkaskutya fajták "Csehszlovák farkaskutya, Ír farkaskutya, Saarloosi farkaskutya" -de mivel azok baromira nem így néznek ki, így egyértelmű, hogy a kérdező nem ezekre gondolt, hanem a németjuhászra gondolt, hogy azt hívják farkaskutyának. Erre mondtam, hogy olyan nincsen. Mivel németjuhász a neve.
2015. aug. 12. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es, és? Az nem tudom, mennyiben bizonyíthatja, hogy ebben a kutyában lehet belga. Most csak azért, mert a képen levő kutya hosszú szőrű, még nem következik, hogy ez egy belgától van, főleg mivel van hosszú szőrű nj.
2015. aug. 13. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:
2015. aug. 13. 13:55
 14/15 gom ***** válasza:
ónémet juhász.
2015. dec. 23. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:

ma 16:36

NINCS ónémetjuhász! Hosszú szőrű német juhász van. Az ónémet juhász pont olyan kifejezés, mint a farkaskutya a német juhászra. Nekem is a szívem csücske a hosszú szőrű némret juhász. Mindig is azok voltak nekem. Ahogy most is az van. De már ott tartok, amikor megmondják az utcán, hogy ónémetjuhász, akkor rájuk hagyom.

2015. dec. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!