Egy hónapos kölyökkutya megette a macska kakit, lehet valami baja tőle?
Igen, lehet baja. Kaphat bármilyen fertőzést, férget (ha a macska fertőzött volt).
Ha nem tűnik egészségesnek, akkor ettől függetlenül is mutasd meg orvosnak.
Amúgy nálad született? Vagy hogy kerül hozzád?
Igen itt született, nincs elválasztva az alomtól és nem vagyok felelőtlen idióta mint ahogy itt egyesek állítják. Kint játszott a kertben a többi kutyával mikor észrevettem, hogy valamit nyal a földön, attól hogy nem követem minden egyes lépését szerintem még nem vagyok felelőtlen.
Köszi a normális válaszokat, azóta már jobban lett a kicsi, néhány perce már játszani is volt kedve.
"itt született"
"nem vagyok felelőtlen"
Az a baj, hogy annyira sötét vagy, hogy egy mondaton belül mondasz ellent önmagadnak, és észre sem veszed, fel sem fogod.
Kedves bollocks!
Ki bántott, hogy ennyire felhúztam magad? :D Tudom, régi már a kérdés, de egyszerűen nem hagyható szó nélkül a nevetséges viselkedésedet. Egyáltalán nem felelőtlen a gazdi, gondolom te sem lesed minden egyes másodpercét a kutyádnak/macskádnak (már ha van). Előfordulnak balesetek, és biztos vagyok benne, hogy a kutyussal semmi baj nem lett. Felesleges a másikat ócsárolni, de nyilván rossz napod volt, ki kellett élned valakin a dühödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!