Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor mi a helyzet a...

Most akkor mi a helyzet a korai ivartalanítással?

Figyelt kérdés

Sok érv van pro és kontra. Hallottam olyat, hogyha első tüzelés előtt ivartalanítják, infantilis marad. Persze emellett ott van egy csomó egészségügyi előny, pl. majdnem teljesen kizárható az emlődaganat a későbbiekben.

Egy féléves, középtermetű lánykutyust lehet már ivartalanítani? (Most kb. akkora, mint egy kifejlett mudi, és alkatra is hasonló.)

Tudom- tudom, kérjem ki az orvos véleményét... De sokszor nem bízok a dokik tanácsaiban, így most titeket kérdezlek.

2010. márc. 8. 20:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

21:22-es!

ezeket már nagyon rég megcáfolták a vizsgálatok!

rengeteget olvastam ezután, volt olyan véleménye is az olvasottak között, aki 150 orvost kérdezett és interjúvolt meg!!

azok az elképzelések már maradiak, semmi nem mutatja, h kárt tenne, sőt..csak pozitív változás következik be a kutya életében!

2010. márc. 9. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

15:48

Hát akkor szívesen elolvasnám a cáfolatokat (ha tudsz küldeni linket azt megköszönöm)

Én továbbra is tartom az álláspontom, de szívesen olvasok tényekkel is alátámasztott érveket (de nem olyanokat, hogy Amerikában régóta így csinálják ezért biztos jó...)

2010. márc. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!