Melyik kutyafajta lenne a legmegfelelőbb számomra? (bővebben lent)
Sziasztok!
15 éves lány vagyok(most mentem gimibe).Szeretnék magamnak egy saját kutyát. Mindig volt a családnak kutyája és én is részt vettem a nevelésükben ami nagyon jól ment:D Tudták az ül,fekszik,hozd vissza,marad stb dolgokat. Pórázon is szépen sétáltak. 2hónapja elkezdtem gyűjteni kutyára. De nem tudom,hogy milyen kutya lenne nekem az alkalmas...:S tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés volt már ezért szeretnék bocsánatot kérni,hogy én is bővítem a számukat, de egyszerűen nem tudom:S
Pár szempont:
- méret mindegy :D
- fogadjon szót ne legyen túl makacs
- hetente 3-4szer tudnám elvinni hosszabb sétákra (mindennap játszanék vele)úszok és kedden és csütörtökön edzésem van ezért nem tudnék azokon a napokon foglalkozni vele
- van nagy kertünk és az erdőnkbe is kitudnám vinni hetente 1szer
-ne legyen túl hiperaktív,de szeressen játszani
- szeresse a gyerekeket (kisebb testvéreim miatt, legkisebb 6 éves, középső 10)
Pénz lenne az eledelre,orvosi ellátásokra.
Köszönöm az érkező válaszokat:)
Ha bármi kérdésetek lenne kérdezzetek nyugodtan:)
Ha számít valamit akkor eddig volt tacsi keverék,amerikai bulldog,bernáthegyi kutyánk.
németjuhász
golden vagy labrador retriever
basset hound
foxi
juhász skót
Hirtelen ezek jutottak az eszembe:)
Ha tényleg mindegy akkor akár menhelyről is hozhatsz, akár keveréket, akár fajtisztát :) (én nem akarok senkit se rábeszélni, de én is ilyen helyről hoztam a kutyusomat és nem csalódtam benne) De mindenki maga dönti el, hogy milyen kutyát szeretne. Ez csak pár ötlet amiket itt felsorolnak, de a szorult helyzetből hozott kutyák is nagyon hálásak tudnak lenni, sőt! Te döntöd el honnan hozod.
Mindenesetre sok szerencsét a választáshoz és leld örömödet a választott kutyusban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!