Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenne rá kereslet?

Lenne rá kereslet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap gondolkodtam egy dolgon miközben a kutyáimat tanítottam. A gondolat egy csomag lenne, vagyis olyasmi csomagra gondolok mint anno a Póni Club vagy a Penny Girl. Csak állatosban. Állatos családban nőttem fel, még a mai napig is 2 kutyám, 3 cicám, 2 papagájom, 1 nyulam és 11 halam van. Rengeteg dolgot tudok már róluk, ugyanis már az állatorvosit is elvégeztem. A pénzekkel, költségekkel tisztában vagyok. Lenne a csomagban 1 állattartási könyv (minden hónapban más téma), 1 magazin, 1 játék, 1 kis szórólap a következő csomagról...stb. Lenne rá kereslet?
2015. aug. 10. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez több sebből vérzik.

"Igazándiból nem kisgyerekeknek szánom, hanem a fiataloknak (tehát 12-28 éves korig)"

Kérdezz meg bármilyen pedagógust: hatalmas a felfogásbeli és érdeklődésbeli különbség még egy 12 és 16 éves között nemhogy egy 12 és 28 éves között. Kizárt, hogy össze tudj állítani egy olyan csomagot, ami leköti a 12-28 év közötti állatbarátokat.

Amúgy az 1 db játékot melyik korosztálynak szánnád? :D Vagy állotoknak való játékra gondoltál? (Akinek meg hala van, az le van szarva?)

Én ezzel az általános iskolásokat céloznám be, azon belül is a már olvasni tudó kisiskolásokat. Mert:

- sokan közülük imádják az állatokat és nagyon sok állat érdekli őket _egy kicsit_

- a legtöbbjüknek még nincs internet hozzáférése, hogy kiguglizza magának az őt érdeklő információkat

- ha van hozzáférése internethez, akkor is inkább csak játszik még rajta

szóval nekik még tudnál újat mondani.

A Pony Club - Penny Girl történetben a havi 1 db könyv az nem állattartásról szólt, hanem regény volt. Kérdés az, hogy hány exkluzív, csak nálad megjelenő állattartásról szóló könyvet tudsz kiadni úgy, hogy minőségi is legyen és ne legyen sok az ismétlődés.

Milyen olyan ajándékot tudsz a csomagodba rakni, ami nem vérgagyi és a lehető legtöbb előfizetőd örül neki? Pl. az, akinek veled ellentétben nincs állatkertje, hanem mondjuk csak egy aranyhörcsöge van, nem biztos, hogy örülne egy TetraPro Color mintának, vagy egy halom szarcsizacsinak (kutya ürülék gyűjtő zacskónak, na :P), egy hímnemű előfizető meg a strasszköves egérkés nyakláncnak.

Ha jól értelmeztem a Pony Clubos, Penny Girlös csomagot, abban nem csak egy ajándék volt, hanem több hasznos vacak a gazdinak, több hasznos vacak a paciknak, 1-2 könyv vagy pc játék és persze a magazin + hűségpontokért lehetett ezt-azt vásárolni. Szóval Pony Club - Penny Girl az azért tudott sikeres lenni, mert nagyon jól behatárolt célcsoportjuk volt (általános iskolás lányok), emiatt könnyű volt az érdeklődési körüknek megfelelő csomagot összeállítani, ráadásul a hűségpontos rendelési lehetőség miatt viszonylag személyre szabható is volt a történet.

Esetleg nézz utána a "Pet product subscription box"-oknak, hátha megihlet.

2015. aug. 12. 15:30
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
aki elvégezte volna az állatorvosit az nem arra a 400+ pontra lenne büszke amennyivel felvették..nem az a legnehezebb dolog a diplomáig.bocsi egyértemű hogy nincs ilyen irányban diplomád.
2015. aug. 12. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazatok van, bár a mi állatorvosunk is elég gyerekes. Nem tudom hogy ő mit végzett.
2015. aug. 12. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!