Baja lehet ettől a kutyámnak?
Figyelt kérdés
A kiskutyusom, most lesz 4 hónapos, és ma kapta meg a negyedik oltását. Már csak egy van, az a veszettség elleni, de az most lényegtelen. A lényeg, hogy megkérdezte az orvos, hogy kapott-e már féreghajtó tablettát, én meg úgy emlékeztem, hogy nem, ezért beadta neki. Hazajöttem (egyedül mentem), és anya kérdezte, hogy mit mondott az orvos. Elmondtam neki, hogy mit mondott, de azt is, hogy adott neki féreghajtót. Anya meg leszidott, mert én nem tudtam, hogy az elsőnél kapott már, (nem voltam ott). Nagy baja lehet ettől, hogy már kettőt is kapott, vagy semmi probléma nincs ezzel? Kérem az szóljon hozzá ehhez, aki jártas ebben a témában, tapasztalatlanok nehogy ideírják nekem, hogy: Jaaaj ez semmi! Vagy: Igen, ez nagyon nagy baj, mert ez tényleg fontos! Válaszokat előre is köszönöm! 15/L2015. aug. 9. 23:39
12/14 anonim válasza:
azért köszönöm a lepontozást, végül is, egyszerűbb kiírni éjjel fél 12-kor kiírni egy kérdést, mint napközben felhívni az állatorvost :)
13/14 A kérdező kommentje:
#9.
Nem tudom rám céloztál-e, de nem én pontoztalak le. Egyébként úgy tudtam, ez egy kérdezős oldal, bármit lehet kérdezni. :)
2015. aug. 10. 02:05
14/14 anonim válasza:
Vélhetően azért kérdezte meg a doki, hogy mikor lett féreghajtva, mert ahhoz nem kell állatorvos, megveszed a tablettát, beadod otthon, és kész, szóval ha mondjuk rutinos kutyás vagy, simán előfordulhat, hogy beadtál neki egyet, mert úgy érezted, hogy ideje, vagy gyanús volt a kutya, vagy mittudomén. De akár az is előfordulhatott volna, hogy elmentetek nyaralni, beteg lett a kutya, elvittétek a helyi állatorvoshoz, aki valamiért adott neki egy féreghajtót. Szóval inkább megkérdezi, mint nem, ezzel nincs semmi gáz. Nem mintha nagyon túl lehetne adagolni, de ha mondjuk két napja kapott, vagy egy hete, akkor nyilván feleslegesen nem fog rátolni még egy adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!