Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya mellett szőnyeg vagy...

Kutya mellett szőnyeg vagy parketta?

Figyelt kérdés

Lakásfelújítás lesz és szeretnék szőnyeget, mert az szerintem barátságosabb és melegebb. A parketta rideg és nagyon kopog rajta a kutyus körme, ráadásul csúszkál is a lába. A parketta lenne praktikusabb mert azt könnyebb takarítani, de a szőnyeg felé húz a szívem! Kutyás gazdik! Milyen tapasztalataitok vannak?

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 7. 20:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kérdező ezt a 2 választási lehetőséget hagyta. Jó, én a lamináltat is parkettának hívom, mert így egyszerűbb mondani (amúgy se tudja mindenki egyből, mi a laminált, sokáig én se tudtam), végülis nagyon hasonlít kinézetre, de nálunk is laminált van egyébként, nem tudom igazából, mi a különbség. :-) Minden esetre nem szavazok padlószőnyegre.
2010. márc. 7. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is parketta és kis szőnyeg. A parkettát könnyebb takarítani, de az a baj vele, hogy kopog a körme és lehet, hogy kicsit karcolná is. Viszont a szőnyeget nehezebb takarítani.
2010. márc. 7. 20:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Huh köszi a válaszokat, úgy látom elég egyöntetű! :D Amúgy nekem is egyre megy a laminált padló és a parketta. :D Akkor itt is parketta és kis szőnyeg kombi lesz úgy gondolom. Köszi mindenkinek! :)
2010. márc. 7. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Laminált nem karcolódik. Nekem rongyszőnyegek vannak. Ha nem tetszik a kinézete, be a mosógépbe,és kész. Reggelre száraz.
2010. márc. 7. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:

ez a parketta.

ezt mindig újra kell csiszolni és lakkozni...

[link]

amúgy ez fából van!

a laminált lap meg teljesen más...

igazából a kopásállóságától függ, milyen vastag a felső műanyag réteg... az csak faminta, de nem fa!

:)

[link]

ráadásul a laminált lapot bárki le tudja rakni, míg a parkettát csak szakember... szerintem!

szóval én a laminált lapra szavazok, nekem is az van, és rajta kisebb szőnyeg. igaz az én kutyám nem hullatja a szőrét, szóval ez nem gond (yorki)

2010. márc. 7. 21:05
 16/21 A kérdező kommentje:
Jah értem most már, köszönöm! :) Ez a laminált a pattintós cucc? :D
2010. márc. 7. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
igen!
2010. márc. 7. 21:25
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi, akkor az lesz! :)
2010. márc. 7. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
én inkább a parkettát választanám rajta középen szupi szőnyeg nálunk is úgy lesz! lamináltat meg ha inkább azt választod arra ne sajnáld a pénzt inkább jó drága legyen ezen ne spórolj! mert ismerősnél elég gyenge minőségűt vettek a számítógép gurulós széknek is megmarad rajta a nyoma! akkor gondold el egy kutya körmét, biztos az is felcsikarja!
2010. márc. 7. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
szép a parketta, de csak régi lakásokra jellemző, és azt is fel kell újítani időnként... nekünk is az volt, aztán amikor kinyögték, hogy a felcsiszolás-lakkozás többe kerül, mint a vadonatúj legjobb laminált lap, inkább amellett döntöttünk.
2010. márc. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!