Szerintetek mi jobb egy kutyának a nyakörv vagy a hám?
A húzásra nem a hám a megoldás, hanem a normális séta megtanítása.
Annál is inkább, mert a húzás az a te irányodban egy tiszteletlenség és neveletlenség a részéről.
A hám csak a probléma szőnyeg alá söprése.
Fegyelmezd, hogy ne húzzon.
Aki meg hülye hozzá, annak ne hagyj beleszólást. Röhögd ki, vagy küld el a pi csába.
Szerintem az a legjobb, ha mindkettőben tud sétálni normálisan a kutya (hacsak nem akarsz később súlyt húzatni vele....).
AZ én kutyámnak most megsérült a nyaka, tiszta sebes. Nyakörvben szoktam sétáltatni, de mivel sérült, így hámban kell sétáltatnom. Határozottan jól jött, hogy abban is megtanítottam rendesen sétálni, különben most bajban lennék :D
...ez kb olyan, mint ha a gyereked kővel dobálná az ablakot, te meg barlangban tartanád, mert azon nincs ablak.
Aztán egyszer csak bevinnéd a házba, ahol tovább dobálná kővel az ablakot, és megszólnának érte, hogy az veszélyes, mert az üveg elvághatja a kezét.
Abban azért gondolom egyet értünk, hogy egészséges körülmények között (a barlangba való visszazavarás helyett) mégis csak meg kéne nevelni azt a gyereket, hogy ne dobálja kővel az ablakot...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!