Hogyan tudom rávenni a szüleimet, hogy legyen kutyám?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kutyust, de a szüleim nem engedik. (pontosabban az apum) Tudom, hogy a kutya nem játékszer, és az elbúcsúzás is nehéz. Szerintem elég érett vagyok arra, hogy legyen egy kutyuum. Kertes házban lakunk, anyumék már eltemettek 1 kutyát, és már nem akarnak többet(anyum amúgy beleegyezne) Azt mondták majd, ha felnőtt leszeel, akkor. De én addig nem bírom. Amúgy szerintetek Yorshire Terrier-t, vagy Labradort? És ha lehet, akkor inkább kinti kutyát. Segíítsetek, mivel érhetem el, hogy beleegyezzen az apum..2010. márc. 7. 19:51
11/13 anonim válasza:
Egyetértek az utcsóval. Ha ő azt mondja h foglalkozik vele akkor igen....(remélem) 13 voltam amikor megkaptam a kutyum. Most 18 vagyok és még mindig rohanok haza hozzá.
Amúgy én úgy csináltam h szövetkeztem anyummal meg a nagymamámmal (apai) és velük együtt könyiztem érte....
12/13 anonim válasza:
Én is 13 voltam amikor megkaptam, és imádtam, szeretem de amíg suliban voltam anyunak kellet vele foglalkoznia és ő szívesen csinálta, tehát csak úgy akarj kutyát hogy valaki tud vele lenni amíg te nem vagy...
13/13 A kérdező kommentje:
Oks, kösziikee, de még segítseteeek. Pls. :'( Kérleeek.
2010. ápr. 19. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!