Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szuka és kan kutyám van, a...

Szuka és kan kutyám van, a kan nem, de a szuka állandóan a fűvet falja. Miért?

Figyelt kérdés
Ugyan azt a tápot eszik, ha húst eszik akkor is eszi, ha Joserat akkor is, ha Acanát akkor is, ha Brit-et akkor is... A kan soha. Kan 2,5 éves, szuka 1,5
2015. aug. 2. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szuka kutyusom van, ráadásul nagyon okos, és nálam is mindig a füvet eszi. Nem tudom, hogy miért, de nem hiszem, hogy ez olyan nagy probléma, mert ha jól tudom, akkor ezt szinte az összes kutyus szokta csinálni. Én nem igazán tartom problémának :) Nem lesz tőle semmi baja :)
2015. aug. 2. 21:38
 2/5 anonim válasza:
73%
Fajtatisztak vagy keverekek? Es ha fajtatisztak akkor egyformak? Amugy a fu eves azt jelenti hogy rossz a gyomra( nincs baja a gyomranak csak elrontotta) vagy nem tudja megemeszteni a tapot vagy a hust. Nekem is ette egy ideig a kutyam de o akkor meg kicsi volt.( fel eves) aztan kinotte. Remelem tudtam segiteni.
2015. aug. 2. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ég a gyomra.
2015. aug. 2. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj neki adni hetente többször joghurtot, lehet ez is elegendő lesz a gyomorégésre. Ha nem, akkor valami mást, pl Gastroferm petet. Ezt teheted az ivóvízbe is.
2015. aug. 3. 07:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyforma fajtájúak és TK-sak.
2015. aug. 3. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!