Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Mit kell tennem ha ma...

SOS! Mit kell tennem ha ma ossze ragadtak délelőtt a 2 kutya? Tuti kiskutya lesz?

Figyelt kérdés
Ma elmentem a párommal es anyukámra hagytam a szuka kutyám, mondtam figyeljen oda ra Mert tuzel es felek a szomszéd kutyája átszokik. Igy is lett most mondja anyukám hogy ossze is ragadtak 20 percre. Mit tud tenni az orvos?

2015. aug. 2. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha most ivartalanítod így egynaposan, azt azért elég nehezen lehetne abortusznak nevezni.
2015. aug. 3. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:
39%

Jobb lenne ivartalanítani,az meg eléggé önző dolog,hogy abortusz ellenes vagy és miattad szenvedjen a kutya!

Az ellés,a kiskutyák felnevelése nagyon megterhelő egy szukának! Arról ne is beszéljünk,hogy neked mennyi pénzbe fog ez kerülni!

5-10 kiskutyával mit fogsz kezdeni?

1 hónaposan már puppy tápot kell,hogy kapjanak,anya tej mellett,aztán 2 hetes koruktól kezdve két hetente féreghajtás,6 hetesen első oltás,chip,8 hetesen második oltás, 8-9 hetesen kereshetsz nekik gazdit és ingyen kell,hogy ad őket mivel keverék kutyáért senki nem fog fizetni aztán majd a nyakadon maradnak! Menhelyre nem adhatok ,mert fullon fullon vannak. Mellesleg gyártasz egy alom kutyát,így tele van kutyákkal a menhely!!!

Szóval ivartalanítsd,nem tudom milyen műtétre vár,de talán jobb lenne előbb ivartalanítani!!

A kutya és a te érdeked is!!

2015. aug. 3. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!