Petizacc kérdése:
Kukacos a kutya farka! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, állatorvos kilőve, mert hétvégén ugye senki nem rendel, az ügyeletes meg 40 kilométerre lakik innen fölös tízezreim meg nincsenek. A farkát kirágta, illetve tele van a szőre petékkel, kisebb-nagyobb kukacokkal. (gyanítom, hogy már a farkát is megkezdték)
Szóval mit tegyek, hogy segíteni tudjak rajta?
2015. aug. 1. 20:43
11/12 anonim válasza:
Most olvasom, holnap remélhetőleg el tudod vinni... Az nagyon jó, mert elég fájdalmas is csóri kutyának... :((
12/12 A kérdező kommentje:
Én azzal eddig is tisztában voltam, hogy nem lehet ezt itthon kezelni, csak mégis tenni valamit addig amíg orvoshoz nem kerül.
Egyébként nem igazán fájlalja, semmi jelét nem adja annak, hogy ekkora baj van. Többek között ezért sem vettük észre sokáig, hogy mi a helyzet, csak azután miután egy helyen kirágta a farkát.
2015. aug. 1. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!