Mit tennétek egy olyan weboldalra ami csak egy fajtára specializálódik? Egy ritka fajtára?
Azért szeretném létrehozni ezt a weboldalt, hogy az emberek jobban megismerhessék ezt a barátságos és imádnivaló fajtát. Ezzel a fajtával nagyon kevesen foglalkoznak az országunkba és úgy látom jónak, ha csinálok egy oldalt és ezzel népszerűsíthetem a fajtát.
Mert hát lássuk be! Te vennél olyan kutyát amikor csak azt tudod elolvasni, hogy: kg 60 magasság: 72?
Semmit a természetéről, a használhatóságáról, az etetéséről....
Hát ha magyarul csak ennyi olvasható, akkor mindenképp angolból fordítanék róla, illetve megkérnék egy tenyésztőt, hogy írjon róla nekem egy cikket, ő még személyesebben tudja elmondani. Emellett természetesen a jó öreg szaporítós témára is ki kell térni.
Még jónak tartom az olyan felsorolásokat, ami azt mutatja, milyen gazdinak való és milyennek nem az adott fajta.
- az adott fajta eredete
- fizikai jellemzők
- természete
- ápolása, etetése
- esetleges fajtabetegségek
- tenyésztők felsorolása
Aztán, ahogyan előttem írták, lehet jellemzést kéni tenyésztőktől, de én szívesen olvasnék egyszerű kutyatartóktól is véleményeket.
Ami ezen kívül nagyon fel tud dobni egy oldalt az a fotógaléria és a videók.
Ahogy az előttem lévő felhasználó írta
"- az adott fajta eredete
- fizikai jellemzők
- természete
- ápolása, etetése
- esetleges fajtabetegségek
- tenyésztők felsorolása"
És maga az oldal ne eoldal, webnode stb legyen, hogy szívesen olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!