Mi használ a kutyáknak (jelent esetben a kiskutyámnak) jobban a bolha ellen?
En eleve azt hallottam, ill olvastam, hogy a bolhairto nyakorvek nem hasznalnak, sot a termekek tobbsege, amik az ilyen-olyan boltokban talalhatok.
Azt irta az olvasmany, hogy sokkal erdemesebb az allatorvos tanacsat kikerni, mert o hatasosabb szereket ismer, mint amiket reklammal probalnak nepszerusiteni.
A világon a legeslegjobb módszerét tudom ,ami nem kerül több ezres költekezésbe!
1.felforralod a vizet.
2. teszel a hetven fokos vízbe sósavat ecetet hipppót és ilyen csotányölő erős port ha a kutyának szép szőrt akarsz akkor még bútortisztitót is!
3. az 50-70 fokos vízbe berakod a kutyát fél órájig ,és közben folyamatosan dörzsölöd!!!!!!
4. kiveszed a kutyust a kádból nagyon,nagyon hideg vízzel átmosod a testét!
5. megtörölöd és kész is van. eleinte csípni fogja kicsit de utánna megszokja és a bolhák nem fognak belemenni kb : másfél hónaponként ajánlatos megcsinálni de utánna a kutyának a bőre magátol beveszi a szereket és soha többé nem megy bele bolha!
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI! SOK SIKERT! Próbáld kiiiii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!