Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó sorrendben van oltva ez a...

Jó sorrendben van oltva ez a kutya?

Figyelt kérdés

ami még érdekel, milyen oltás amit kapott?

születési idő: 2014.07.03

első oltás:2014.09.01 Nobivac puppy dp

következő: 2015.03.14 Vanguard R + Cestal plus

Szaporítótól mentve, nem én oltattam , szóval ha későn kapta sajnos nem én tehetek róla..

most viszem következő oltásra..

Mi hiányzik még neki?

2015. júl. 29. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha szaporítós, akkor ne vegyél mérget rá, hogy meg is kapta ezeket az oltásokat. Amúgy meg nem a sorrend a gáz, hanem kimaradt legalább még egy kombi meg egy parvo oltás, de most már valószínűleg mindegy, ne pörögj ezen. Kapja meg az éves oltásait, és viszlát.
2015. júl. 29. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Illetve hogy kellenek-e emlékeztető oltások, meg mikor, azt a dokid majd eldönti. Szerintem fog adni, de állatorvosa válogatja.
2015. júl. 29. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg kapni meg kapta, még átvétel után rátelefonáltam az orvosra, egyébként ismerem is. Azt mondja nemtud mit tenni, ha nem vitték el hiába akarta beadni..
2015. júl. 29. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
2combit kap + emlékezetőket..ez tűnik a legjobb megoldásnak orvos szerint
2015. aug. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!