Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem iszik a kutyusom?

Miért nem iszik a kutyusom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 09:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
75%
Az én kutyám se akart inni, én úgy oldottam meg, hogy a kajájába tettem vizet. Ez még pár hónapos korában volt, azóta is vízzel higítom a kajáját, most egyéves, iszik ugyan, de nagyon keveset.
2010. márc. 6. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de ha átnézem a válaszokat, azért olyan "jó sok hülyeséget" nem találtam. Ha nem vetted volna észre, általában segiteni szeretnének az emberek, pláne hogy állatbarát emberekről van szó. Egyébként ha hülyeségnél tartunk, a kérdésed sem igazán egyértelmű. Most irja oda, hogy "hülyeség"? Mert semmi nem derült ki belőle, hogy mennyi idő, esetleg beteg kutyusról van-e szó, vagy mióta nem iszik...
2010. márc. 6. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem iszik a kutyád, mert marslakó és azért van nálad hogy kiszívja az agyad:DDDDDD, és szépen halad vele, amúgy meg hülye kérdésre hülye válasz, asszem már van fent neten használati utasítás külön a csividhez is:DD HA meg kérdezel ne szóld le azt aki jó szándékból megosztja veled a tapasztalatait, én leírtam ami nekünk volt, de ha szerinted hülyeség akkor mért kérdezel, biztos okos vagy:))))
2010. márc. 6. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
jajj még egy hülyeséget megszeretnék veled osztani, ha csak konzervvel eteted aminek nagy százaléka víz, akkor kevesebbet iszik. De mivel egy csivavának a napi víz igénye legalább 10 liter, így tényleg van okod félni. De ma vetted észre hogy nem iszik, és ezt reggel 10 kor, felkeltél és nem ivott a kutya felrohantál ide, kérdeztél, és oltasz. 10 ig kapott ultimátumot a kutya hogy begyűrjön egy gyűszűnyi vizet?
2010. márc. 6. 15:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves válasz adó nem pont az utolsó válaszokra gondolta hogy hülyeségek de azért sértegetni nemkell,nekem van még két csaum is azok sokat isznak, de a kicsi csak 5 napja van meg és nem tudtam hogy ha konzervet adok neki akkor mondjuk kevesebbet iszik.A másik én nem 10 kor kellek hanem korán és az az első hogy a kutyusoknak adok enni inni,Azt gondolom hogy nincs is nálam felelőség teljesebb gazdi,én csak féltem a kicsit mert ő még éjszaka is ivott edig ugyanis velem alszik egy szobába és minden rezenésére fel vagyok.amúgy már iszik .
2010. márc. 8. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!